skip to Main Content

Kaptein is in de loop der jaren een belangrijke speler geworden in de wereld van kaas en boter. Wij hebben een rijke historie; al sinds 1936 verpakken we kaas en boterproducten! Inmiddels zijn we – als familiebedrijf met 85 jaar ervaring – uitgegroeid tot een nationaal en internationaal opererend bedrijf dat continu in ontwikkeling is.

MANIER VAN WERKEN

Kaptein is een familiebedrijf, daar zijn we trots op! We werken met korte lijnen en hanteren een platte structuur waarbij persoonlijk contact belangrijk is. Nuchter, eerlijk en open zijn belangrijke pijlers uit onze bedrijfsvoering. Gezamenlijk werken we naar optimale prestaties voor de langere termijn.

4 KERNACTIVITEITEN

We focussen ons op 4 kernactiviteiten die plaatsvinden op 3 verschillende locaties. De zeer selectieve inkoop van kaas t.b.v. opslag vindt plaats in Heiloo. We versnijden, raspen, malen, verpoederen, verpakken en distribueren de kazen. Zowel onder onze eigen merken als onder private label. In Heiloo vindt ook de productie plaats voor boter in cups, pakjes, retail- en bulkverpakking. Bij Kaptein Processed Cheese Factory in Oosthuizen produceren we smeltkaas; smeerkaas, blokkaas, rookkaas en industriële kaas. In de poederkaasfabriek in Bilzen (België) vindt de productie plaats van poederkaas.

DE KRACHT VAN KAPTEIN

Kaptein is door haar flexibele instelling uitstekend in staat snel en efficiënt in te spelen op de specifieke behoeften van haar klanten. Kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid en een goede prijs/ kwaliteit verhouding staat daarbij altijd voorop. De combinatie van ervaring, betrouwbaarheid & dynamiek en het zeer complete assortiment kaas, boter, smeltkaas en poederkaas, maakt Kaptein dé ideale partner. Dat blijkt ook wel uit ons ruime pakket aan klanten in meer dan 55 landen wereldwijd!

KAPTEIN GROEP

De Kaptein groep bestaat uit:

• Kaptein Heiloo: opslag en verpakken van kaas / verpakken van boter

• Kaptein PCF Oosthuizen: productie van smeltkaas

• Kaptein BVBA Bilzen: productie van poederkaas

Back To Top