skip to Main Content

‘Ben jij die ambitieuze opvolgster die het familiebedrijf wilt overnemen
of zit je in het opvolgingsproces? ‘

– Mireille Kaptein –

 

Journée des femmes, een inspiratiedag met een Frans tintje gezien mijn tijd als twintiger in Parijs en als ode aan de prachtige Veuve Clicquot prijs, Zakenvrouw van het Jaar 2019, die ik van het champagnehuis heb mogen ontvangen.

Daarom heb ik in dit speciale jaar als Zakenvrouw van het Jaar 20219 op donderdag 12 maart 2020 Journée des femmes georganiseerd. Speciaal voor ambitieuze, enthousiaste vrouwen, de toekomstige opvolgsters die het familiebedrijf van de huidige generatie willen overnemen!

Het was een dag in een intieme setting bij mij op kantoor in Heiloo, waarin ik mijn lessen die ik heb geleerd tijdens mijn opvolging als derde generatie in ons familiebedrijf heb gedeeld. We kijken terug op een mooie dag waarin we elkaars verhaal hebben herkend en elkaar zeker hebben geïnspireerd!

Back To Top