skip to Main Content

‘Ben jij die ambitieuze opvolgster die het familiebedrijf wilt overnemen
of zit je in het opvolgingsproces? ‘

– Mireille Kaptein –

Journée des femmes!
Donderdag 12 maart 2020

Een inspiratiedag met een Frans tintje gezien mijn tijd als twintiger in Parijs en als ode aan de prachtige Veuve Clicquot prijs, Zakenvrouw van het Jaar 2019, die ik van het champagnehuis heb mogen ontvangen.

Daarom organiseer ik in dit speciale jaar Journée des femmes!
Speciaal voor ambitieuze, enthousiaste vrouwen, de toekomstige opvolgsters die het familiebedrijf van de huidige generatie willen overnemen!

Een dag in een intieme setting bij mij op kantoor in Heiloo, waarin ik mijn lessen die ik  heb geleerd tijdens mijn opvolging als derde generatie in ons familiebedrijf heel graag met je deel. We hebben een mooi programma samengesteld waarin we elkaar ontmoeten, herkennen, inspireren en zeker verbinden!

Schrijf je in voor 15 februari! Aan deze inspiratiedag zijn geen kosten verbonden en uit alle aanmeldingen kies ik een aantal dames om samen Journée des femmes op donderdag 12 maart a.s. te beleven!

Enthousiast?

Ben jij die ambitieuze opvolgster die het familiebedrijf wilt overnemen of zit je in het opvolgingsproces?

Wat zijn jouw drijfveren en waarom wil jij het familiebedrijf overnemen?
Vul het formulier in en vertel het in max. 200 woorden in beeld en/of schrift.

De inschrijving is reeds gesloten

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met:
Kathelijne van Hattum
k.vanhattum@kaptein.info

Back To Top